Web Analytics Manager

OFF-ROAD søger Web Analytics Manager

OFF-ROAD vokser og vi søger en ny kollega til at arbejde med digital data, web analytics, SEO og programmatic annoncering.

Du vil få ansvaret for at lave analyser og konkrete anbefalinger fx baseret på Google Analytics, og dernæst i samarbejde med de øvrige medarbejdere, at sikre optimering af kundens marketing aktiviteter baseret på disse anbefalinger.

Du får desuden ansvaret for, igennem vores programmatic buying system, at udarbejde effektive kampagner, samt kontinuerligt at optimere og evaluere på disse kampagner.

Du må gerne være nyuddannet, men du skal være strategisk og analytisk stærk og god til at arbejde med – og overskue – større mængder data. Det er en fordel, men ikke et krav, at have erfaring med Google Analytics, Google Tag manager eller andet webanalytics system og eventuelt erfaring med programmatic buying.

Derudover er erfaring med arbejde med digitale medier fx som studentermedhjælp på mediabureau, digitalt bureau eller i en marketingafdeling en fordel.

 

DIN PROFIL

  • Du har viden om og erfaring indenfor for digitale medier og en god marketing strategisk forståelse
  • Du er tal-stærk og kan arbejde analytisk med data
  • Du kan arbejde i diverse online tools som fx Google Analytics eller Adform og Google Tag manager
  • Du har en relevant marketing/digital uddannelse på højt niveau, gerne cand.merc. EMF, E-business, eller lignende
  • Du er struktureret, har fokus på detaljer og meget ansvarsbevidst
  • Du “tænder på” at arbejde i et iværksætter-miljø, er omstillingsparat og tilpasser dig de behov og ønsker som kunder og forretning stiller
  • Du er målrettet, ambitiøs, ansvarsfuld, udadvendt og har et godt humør
  • Du har god erfaring med Microsoft Office, herunder Excel og Powerpoint.
  • Du taler flydende dansk og engelsk.

 

ANSØGNING

Søg gerne stillingen via LinkedIn: https://www.linkedin.com/jobs/view/403437619/

eller ved at sende ansøgning og cv til: job@offroadmedia.dk

Vi holder samtaler løbende.

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at kontakte Janice Bang Elkjær (janice@offroadmedia.dk).

Stillingen er normeret til 37 timer per uge og kan tiltrædes hurtigst muligt, men vi tilstræber ansættelsesstart omkring 1. oktober.

 

OM OFF-ROAD

OFF-ROAD er et mindre medie/marketingbureau i hastig vækst. Vi bor ved Trianglen på Østerbro. Vi åbnede dørene i sommeren 2011, og har siden haft travlt med at positionere os ved målrettet at levere holistisk medie og marketing-strategisk rådgivning til vores kunder. Vi er unikke i Danmark idet vi er 100% danskejet, og således uafhængige af udenlandske reklamebureau koncerner og deres økonomiske interesser. Vi trækker dog på et stort netværk af danske og internationale bureaupartnere inden for mange forskellige kreative fag, og udnytter vores styrker til at levere en ansvarsfuld, fleksibel og meget dedikeret kundeservice. Vi går meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen, udfordre og komplimentere hinanden fagligt, samt at skabe gode, og tætte relationen til vores kunder og andre forretnings partnere.