OUR SERVICES

DATABEHANDLING & ANALYSE

Mange virksomheder udnytter ikke tilstrækkeligt egne data og erfaringer til optimering af marketing aktiviteterne. Vi gennemfører derfor analyser af jeres data, interviewer dig og udvalgte medarbejdere, samt udfører eksterne undersøgelser. Vi bruger denne viden til dybere forståelse af din forretning, dit marked og dine målgrupper.

DIGITAL STRATEGI

Vi udvikler en digital strategi som, funderet tungt i medie- og marketingdisciplinen, beskriver hvordan din virksomhed opnår de bedste resultater på tværs af de digitale platforme. Med udgangspunkt i data definerer vi sammen målsætningerne for de digitale tiltag.

HANDLINGSPLAN

Handlingsplanen fokuserer på at definere rammerne for, og indholdet i, den plan, som bedst opfylder dine marketingmålsætninger. Dette indebærer en beskrivelse af proces og prioritering af de tiltag som bør foretages, såvel internt som eksternt, for at implementere strategien.

UDVIKLING AF KREATIVT MATERIALE

Vi udvikler kreativt materiale, som gør det muligt at målrette dine budskaber optimalt. Vi udvikler f.eks. bannere, hvor budskaberne kan ændres dynamisk i real tid, og bruger data til at udarbejde det mest effektive retargeting setup. Vi har et bredt netværk af specialister og freelancere, som vi bruger i forbindelse med f. eks. filmproduktion eller større webdesign opgaver.

MEDIEPLANLÆGNING

OFF-ROAD har stor erfaring med alle typer medier, offline som online. Vi udarbejder den medieplan, som bedst tager højde for aktuelle mediepriser, dækning i den ønskede målgruppe, samt mediernes evne til at eksponere dine annoncer i den rette kvalitative kontekst. Vi forhandler priser og andre vilkår, samt udarbejder en oversigt over materialespecifikationer.

GOOGLE ADWORDS & SEO

SEM (Google Adwords) og SEO er typisk med på de fleste marketingplaner. Vi har indgående erfaring med begge dele og er naturligvis certificeret Google Partner. Vi udarbejder en effektiv SEM (Google Adwords) strategi, står for opsætning og udfører kontinuerlig optimering af søgeord, udarbejder tekstannoncer, overvåger Googles kvalitesscore, budstrategien og negative søgeord.

GOOGLE ANALYTICS

Alle services i OFF-ROAD tager udgangspunkt i data, hvor Google Analytics ofte er den vigtigste kilde. Vi er naturligvis Google Analytics certificeret, og bruger værktøjet til at målrette din indsats på tværs af alle kanaler, offline som online, interne som eksterne. Baseret på de digitale og forretningsmæssige målsætninger udarbejdes et tracking setup for Google Analytics og Google Tag Manager som implementeres. Data bruges løbende til analyser af f.eks. besøgskilder, konverteringer, målgrupper eller sammensætningen af – og samspillet imellem – de digitale aktiviteter.

KAMPAGNEOPTIMERING

Kontinuerlig evaluering og optimering af de digitale medie- og marketingaktiviteter er afgørende for få størst muligt afkast af investeringerne. Ved opstart af samarbejdet aftales konkrete målsætninger for medie- og marketingaktiviteter. Derefter bruger vi alle tilgængelige datakilder for at optimere kampagnernes effekt og derved dit forretningsresultat. Det indebærer, at vi dagligt evaluerer og – hvis nødvendigt – reallokerer mediebudgetterne derhen hvor de gavner din forretning mest.