MARKETINGBUREAU – OFF-ROAD

BOOK ET MØDE

Book et uforpligtende møde, hvis du vil høre om vores ydelser. Ring direkte til Adm. Dir. Niels Viby Mogensen på 71 99 04 90 eller send en mail til niels.viby[@]offroadmedia.dk

NV-kvadrat1

OM OFF-ROAD

RESULTATORIENTERET DIGITAL RÅDGIVNING

OFF-ROAD rådgiver virksomheder, som ønsker at få mere ud af deres investering i digitale medie- og marketingaktiviteter. Vi rådgiver om digital marketingstrategi, målgruppeanalyse, medieplanlægning, sociale medier, kreativ udvikling af materiale samt forhandler og køber annonceplads på vegne af vores kunder. OFF-ROAD rådgiver om markedsføring i alle danske medier, både online (bannere, SEO, SEM eller Adwords, RTB, mobile og sociale medier) og offline (tv, radio, biograf, print, outdoor, etc.).

OFF-ROAD er såvel et mediebureau, som digitalt marketingbureau, med et stort netværk af kreative specialister inden for alle discipliner af marketing, reklame, design og web. Vi udnytter ligeledes vores internationale netværk i forbindelse med udenlandsk annoncering.

OFF-ROAD SKABER ROI OG SYNLIG EFFEKT

ROI er en del af OFF-ROADs dna, og vi er sat i verden for at skabe synlige resultater på din virksomheds bundlinje.  Vi forstår de udfordringer, man som annoncør dagligt står overfor, og tilbyder dig en fleksibel og ansvarlig tilgang til marketingrådgivning. Vi arbejder typisk ud fra dine forretningsmål med fokus på at skabe salg og konkrete resultater. Vi definerer sammen konkrete og målbare KPI’er, gennemfører nulpunktsanalyse og udvikler en handlingsplan for de tiltag, der skal til for at indfri de opsatte mål.

Vi støtter dig igennem hele rejsen fra forretningsmål til resultat, fra annonce til salg, fra offline til online. Vores kernekompetencer i strategiudvikling og kampagneoptimering betyder, at vi altid får mest muligt ud af det givne marketingbudget.

DATA GØR FORSKELLEN

Mange virksomheder udnytter ikke tilstrækkeligt egne data og erfaringer til optimering af marketingaktiviteterne. Hos OFF-ROAD er vi specialister i dataanalyse, opsætning af relevant tracking data samt at optimere virksomheders forretningsmål baseret på indsigter fra intern og ekstern data. Vi er vant til at arbejde med store mængder af data, og analysen er din garanti for, at vigtige strategiske såvel som taktiske beslutninger bliver taget på det rigtige grundlag. Samtidig giver arbejdet med data os mulighed for at lave ekstremt målrettede, og derved ekstra effektive, kampagner.

OFF-ROADS HISTORIE

OFF-ROAD blev grundlagt af Niels Viby Mogensen i sommeren 2011 med det mål for øje, at skabe et bureau, hvor rådgivningen er bredt funderet og potentielt omhandler alle marketing-tiltag, som kan gavne en virksomheds forretning. Niels Viby Mogensen har mere end 20 års erfaring fra mediebranchen, hvor han hovedsageligt har arbejdet for store internationale reklame- og mediebureauer.

Netop oplevelserne fra de store, etablerede spillere på markedet inspirerede Niels til at starte en ny type medie- og marketingbureau. OFF-ROAD blev således grundlagt, med ønsket om en mere holistisk marketingtilgang samt et tættere, mere fleksibelt samarbejde med kunderne – der skulle være plads til at tænke ud af boksen og komme med nye kreative løsninger, hvis det var det, en opgave krævede. Også navnet OFF-ROAD symboliserer, at der er tale om et bureau, som både tør og kan afvige fra traditionelle arbejdsmetoder.

I den forbindelse er det vigtigt at nævne, at OFF-ROAD er unik i Danmark. Vi er nemlig både uafhængige og danskejedeVi er uafhængigefordi vi ikke ligger under for krav fra udenlandske koncernejere. Samtidig er OFF-ROAD 100% danskejet. Det betyder, at OFF-ROADs ledelse kan fokusere på at tilpasse arbejdsprocesser, samarbejdsvilkår, fee-aftaler og team-struktur til den enkelte kundes behov og ønsker. OFF-ROADs ejerforhold giver mulighed for, at vi kan agere meget fleksibelt over for vores kunder.

Vælger du at samarbejde med OFF-ROAD, får du således erfaringerne og ekspertisen fra et internationalt reklame- og mediebureau, kombineret med fleksibiliteten og de tætte relationer fra et mindre bureau. Denne tilgang er der mange, som er enige i, og OFF-ROADs kundeportefølje tæller i dag alt fra små- og mellemstore virksomheder til store, etaberede spillere.

CERTIFICERET GOOGLE ANALYTICS OG ADWORDS PARTNER

OFF-ROAD er officielt certificeret “Google Partner”, hvilket betyder, at vi opfylder de strenge krav, som Google stiller bureauer for at blive Certificeret i Analytics og Adwords Partner.

Klik her for at læse mere om Google Adwords og OFF-ROAD

Google Analyics

Google Adwords Certified

google-partner-RGB-search-mobile

 HVAD VORES KUNDER SIGER

Alcon-NovartisBjarki Torbensson, Nordic Retail Manager, Alcon

OFF-ROADs strategi omfattede såvel en større national TV kampagne, som en massiv indsats i digitale medier. Kampagnen resulterede i, at Systane i dag er blandt de bedst kendte mærker i kategorien i Finland. En analyse viste ligeledes at Systanes markedsandel steg betydeligt under kampagnen. Resultaterne taler for sig selv, og vi har været meget tilfredse med samarbejdet med OFF-ROAD.

wmnSøren Bruun, Co-founder og CCO, Watz Me Now

Igennem hele processen med udvikling af Watz Me Now – lige fra idé-fasen, gennem det forberedende strategiske arbejde og frem til selve implementeringen af vores kampagner, har vi haft et tæt samarbejde med OFF-ROAD. Det er især i udviklingen af vores forretning i forhold til at nå effektivt og målrettet ud til vores målgrupper, at dialogen med OFF-ROAD’s team har vist sin helt store værdi og har medvirket til, at vores organisering af interne forretningsprocesser blev afstemt i forhold til effektiv udnyttelse af især digitale medier. I forbindelse med det mere taktiske og operationelle arbejde med medieplanlægning, implementering og opfølgning har det været en fornøjelse at arbejde sammen med hele teamet, hvor vi altid har oplevet at være fuldt orienterede omkring kampagnernes effekt, og der har været en stor omhu omkring at sikre et relevant beslutningsgrundlag for kampagnernes udvikling og fortsættelse. Vi har også nydt godt af OFF-ROADs store kontaktflade til hele kommunikationsbranchen, hvor vi har flere eksempler på værdifulde anbefalinger af samarbejdspartnere. OFF-ROAD får hermed min varmeste anbefaling.

Anders Samuelsen, Partiformand Liberal Alliance

OFF-ROAD har varetaget vores medierådgivning og medieindkøb siden sommeren 2011. OFF-ROAD er altid driftssikre, ansvarsfulde og omstillings parate ift. vores skiftende behov. OFF-ROAD forstår de udfordringer som et ungt parti kan have med at ”trænge igennem” mediestøjen og vi er virkelig godt tilfredse med samarbejdet.

Søren Kenner

Det har været en god oplevelse med dedikeret service, super professionel rådgivning – og vi har opnået rigtig gode resultater via dette samarbejde – så det er et selskab, der kan anbefales.

Anne Bie, Let it Bie

OFF-ROAD er en stærk og kompetent samarbejdspartner, som vi er glade for at have fundet. Ikke mindst stor tilfredshed med deres serviceniveau, og dialogen er god, let og konstruktiv. Det er vigtigt at vores mediebureau hele tiden griber, forstår samt reagerer hurtigt på de bolde vi kaster, og det er tilfældet med OFF-ROAD. Jeg kan varmt anbefale dem.

 

OFF-ROAD adresse og CVR nummer

OFF-ROAD ApS
Sorøgade 6, 4. sal
2100 København Ø
Telefon: +45 36 98 18 60

CVR nr: 34 47 43 11