Studentermedhjælpere

OFF-ROAD søger to studentermedhjælpere

Vi har travlt i OFF-ROAD med en masse spændende projekter og kunder – vi søger derfor 2 studentermedhjælpere.

Er du i gang med uddannelse inden for marketing og går målrettet efter en karriere inden for digital marketing, så er denne stilling måske noget for dig. Vi søger 2 studentermedhjælpere, som har cirka 2-3 år tilbage af studiet, og som vil træde ind i en ansvarsfuld og krævende stilling på et digitalt marketingbureau.

Du kan demonstrere gode resultater fra studiet, samt relevante valg af marketing og digitale fag, skriftlige opgaver og interesser. Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du har erhvervserfaring med digitale medier, f.eks. brug af Google Adwords. Stillingen som studentermedhjælper er på 20 t/uge med tiltrædelse snarest muligt. Vi er fleksible mht. arbejdstider, ikke mindst i forbindelse med travle eksamensperioder.

Som studentermedhjælper, vil du arbejde med analyser af målgrupper og medier, bidrage til udarbejdelse af præsentationer til kunde – og new business-projekter, optimere kundernes medieinvesteringer i diverse værktøjer, herunder arbejde med Google Adwords, Google Analytics, samt i diverse adserving og marketing automation værktøjer. En vigtig del af stillingen omfatter således oplæring i, og brug af, diverse programmer og værktøjer. Udover ovenstående ansvarsområder, vil du også få en assisterende rolle ift. OFF-ROAD’s faste medarbejdere, samt en række praktiske opgaver på kontoret.

Stillingen vil give dig indsigt i mange af de vekslende opgaver, som et digitalt marketingbureau arbejder med. Vi søger således en ambitiøs og målrettet medarbejder, som ’tænder’ på, at arbejde i et iværksættermiljø, hvor kunder og bureauets behov hurtigt kan ændre sig. Samtidig vil stillingen give dig mulighed for at vise dine evner, med henblik på en mulig fuldtidsansættelse efter studiet.

 

DIN PROFIL
  • Du har 2-3 år tilbage af en relevant marketing uddannelse (f.eks. cand.merc.EMF)
  • Du har interesse for digital mediestrategi og medieplanlægning
  • Det er en fordel hvis du har erhvervserfaring med digitale medier, herunder brug af Google Analytics
  • Du er analytisk og præcis i skrift og tale, samt overbevisende i præsentationer og diskussioner
  • Du tænder på at arbejde i et dynamisk miljø, er omstillingsparat og tilpasser dig de behov og ønsker som kunder og forretning stiller
  • Du er engageret, ambitiøs, ansvarsfuld, udadvendt og har godt humør

 

ANSØGNING

Send snarest din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer pr. e-mail til job@offroadmedia.dk mærket ”Studentermedhjælper, [dit navn]” i emnefeltet. Vil du vide mere om OFF-ROAD og stillingen, kan du kontakte Janice Bang Elkjær pr. e-mail janice@offroadmedia.dk eller på tlf.: 36 98 18 60. Vi holder samtaler løbende.