OFF-ROAD søger grafisk praktikant

Er du ved at uddanne dig til Multimediedesigner eller anden tilsvarende linje og har du lyst til at komme i praktik på et digitalt marketingbureau? OFF-ROAD søger en praktikant for med start 1. december eller 1. januar og minimum 4 måneder frem til at hjælpe med grafiske og digitale projekter og opgaver samt opgaver relateret til sociale medier.

Vi arbejder med mange forskellige projekter og kunder, og vi har ofte travlt. Du bliver derfor en vigtig del af vores team, og får ansvar for opgaver på lige fod med alle andre.

Derudover forventes det, at du besidder følgende:

  • Du skal kunne arbejde i Photoshop og Illustrator
  • Du har et godt øje for design og en forståelse for at arbejde med et brand og visuelle guidelines
  • Du arbejder selvstændigt såvel som i et team med både større projekter, som mindre ad hoc opgaver
  • Du har forståelse for webproduktion og HTML uden nødvendigvis selv at kunne kode
  • Du skal være dygtig til – og interesseret i – digitale medier herunder bl.a. sociale medier
  • Du er opsøgende og omstillingsparat – og klar til at give en hånd med, hvor det er nødvendigt

Arbejdsopgaverne involverer:

  • Udarbejdelse af bannere i diverse tools – dvs. du skal ikke selv kunne kode bannerne, men være god til at sætte dig ind i diverse online tools og arbejde i disse
  • Designopgaver for vores kunder, såvel som optimering af vores eget grafiske udtryk i fx præsentationer
  • At bidrage til indholdsproduktion til sociale medier i form af video, tekst, billeder og konkurrencer
  • At kunne lave simple wireframes og mockups
ANSØGNING

Send snarest din ansøgning til job@offroadmedia.dk mærket ”Praktikant og [dit navn]” i emnefeltet. Vil du vide mere om OFF-ROAD og praktik-stillingen, kan du kontakte Janice Bang Elkjær, janice@offroadmedia.dk.

OM OFF-ROAD

OFF-ROAD er et mindre entreprenør-drevet digitalt marketingbureau med kontor på Østerbro, København. Vi åbnede dørene i sommeren 2011, og har siden haft travlt med at positionere bureauet i Danmark ved målrettet at levere branchens bedste rådgivning og service. Vi er unikke i Danmark, idet at vi er 100% danskejet og således uafhængige af udenlandske reklamebureaukoncerner og deres økonomiske interesser. Vi trækker på et stort netværk af danske og udenlandske bureaupartnere, og udnytter vores styrker til at levere en kompetent, ansvarsfuld og fleksibel kundeservice. Vi går meget op i at skabe en god stemning i dagligdagen samt at skabe gode og tætte relationen til vores kunder og partnere.