Google Adwords

Udnyt potentialet i Google Adwords

Google Adwords annoncering er en effektiv taktisk kanal, men kan være meget ressourcekrævende. Adwords-kampagner kræver som regel konstant overvågning og optimering for at sikre bedst mulig værdi af investeringen. Det kan være dagsbudgettet eller kampagnestrukturen, der skal justeres, eller annoncer og søgeord, der skal optimeres.

En optimal Adwords-strategi er meget nøje koordineret med de øvrige marketingaktiviteter, som f.eks TV kampagner eller aktiviteter på sociale medier, da disse i høj grad påvirkes af – og påvirker – Adwords-kampagnerne. Endelig udvikler Google konstant både værktøjer, procedurer, politikker og analyser, der alle både kan begrænse eller forøge effekten, afhængig af hvordan disse bruges.

Optimering vil altid bidrage til en mere effektiv kampagne, enten ved lavere CPC eller flere konverteringer. Det kan derfor altid betale sig, at få en Adwords-ekspert til at administrere og optimere Adwords-kampagnerne.

Hvad kan vi gøre for din forretning

Kort fortalt hjælper OFF-ROAD med følgende:

  • Udvikling af en Google Adwords-strategi, der understøtter jeres forretningsmålsætninger
  • Opsætning af kampagner (herunder annoncer, søgeord og redigering af landingssider)
  • Løbende optimering af kampagnerne
  • Evaluering, rapportering og anbefalinger

En Adwords-kampagne starter med, at vi i fællesskab fastlægger målsætninger for kampagnen. Det kan eksempelvis være en målsætning om at generere salg, specifikke vigtige punkter på hjemmesiden eller tilmelding til et nyhedsbrev. Vi tager dermed højde for disse målsætninger, når vi udarbejder din Adwords-kampagne. Men vores arbejde stopper ikke her – vi foretager løbende optimeringer for at sikre, at din kampagne opnår det bedste resultat. Det gør vi med en meget holistisk tilgang, hvilket også involverer, at vi hele tiden ser på sammenhængen mellem søgeord, annoncer og endelig – landingssiden. Vores erfaringer viser, at dette har en stor effekt på Google Quality Score og dermed den klikpris du ender med at betale.

OFF-ROAD er officielt certificeret “Google Partner”, hvilket betyder at OFF-ROAD opfylder de strenge krav, som Google stiller mediebureauer for at blive en Adwords Certificeret Partner.

 

Kontakt OFF-ROAD i dag og hør mere om Google Adwords

Telefon: +45 36 98 18 60
Email: kontakt[@]offroadmedia.dk